BAKAN SELÇUK, LGS ÖNCESİ 81 İLDEKİ SON HAZIRLIKLARI DEĞERLENDİRDİ  
BAKAN SELÇUK, LGS ÖNCESİ 81 İLDEKİ SON HAZIRLIKLARI DEĞERLENDİRDİ

BAKAN SELÇUK, LGS ÖNCESİ 81 İLDEKİ SON HAZIRLIKLARI DEĞERLENDİRDİ

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak sınava 2 gün kala son hazırlıkları değerlendirmek için 81 ilin milli eğitim müdürü ile bir araya geldi. Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda Bakan Selçuk, "Çocuklarımızın ve tüm toplumun sağlığı için her türlü tedbiri aldık. Bunları Cumartesi günü titizlikle hayata geçireceğiz. Bu yıl her seneki sınavların ötesinde çok daha özel bir takip gerektiriyor." dedi.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 81 ilin milli eğitim müdürü ile video konferans sistemiyle gerçekleştirilen toplantıda Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak merkezi sınava ilişkin son hazırlıkları ele aldı. 
 
Bakan Yardımcısı Mahmut Özer ve Genel Müdürlerin de katıldığı toplantıda il müdürlerinden yapılan son hazırlıklarla ilgili bilgi alan Bakan Selçuk, bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür etti. 
 
Selçuk, çocukların ve tüm toplumun sağlığı için her türlü tedbirin alındığını ve bu tedbirlerin sınav günü titizlikle uygulanacağını belirterek "Bu yıl sınav, geçtiğimiz yıllardakinin ötesinde çok çok özel bir takip gerektiriyor. Önceliğimiz öğrencilerimizin, öğretmenlerimiz ve velilerimizin sağlığıdır. Rahat olsunlar, çocuklarımız yalnızca sınavlarına odaklansın. Onlardan tek ricamız sağlımız için belirlediğimiz kurallara hassasiyetle uymalarıdır." dedi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.