BU YIL, BAKAN SELÇUK'TAN HER EVE TAKDİR VAR  
BU YIL, BAKAN SELÇUK'TAN HER EVE TAKDİR VAR

BU YIL, BAKAN SELÇUK'TAN HER EVE TAKDİR VAR

2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sonunda Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çocuklarının uzaktan eğitime kesintisiz devam etmede gösterdikleri özveri nedeniyle anne babalar için kendi imzaladığı takdir belgesini paylaştı. Bakan Selçuk,  "Bu yıl, diğer yıllardan farklı olarak her eve takdir, her eve teşekkür var." dedi.  

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitim öğretim yılının ilk döneminin son gününde tüm meslektaşları adına öğrenci ve velilere teşekkür etti. Bakan Selçuk, anne babalar için özel olarak hazırlattığı takdir belgelerini de paylaştı. 
Bakan Selçuk bizzat imzaladığı takdir belgesinde, "Sevgili Anneler ve Babalar, Uzaktan eğitim döneminde çocuklarımızın eğitimine kesintisiz devam etmesi yönünde gösterdiğiniz özverinin farkındayız. Bu üstün gayretinizden dolayı sizlere takdir ve teşekkürlerimizi sunuyoruz." İfadelerine yer verdi. 
 
Selçuk sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ise şöyle dedi: "Karne günü her öğrenci karne alır ama takdir ve teşekkür belgesi her eve girmez. Bu yıl, diğer yıllardan faklı olarak her eve takdir, her eve teşekkür var. 
 
Öncelikle en büyük teşekkür öğrencilerimize... Nasıl bir gayretle derslerine sarıldıklarına öğretmenleri şahit, ben şahidim. Böylesi bir zor dönemde ancak bu kadar dirayetli olabilirlerdi. Ne takdir yeterli, ne teşekkür... Var olun çocuklar!
 
En az öğrencilerimiz kadar velilerimize de sonsuz teşekkürler. Asıl okul aile birliğini bu dönemde kurduk, biliyorum ki artık kolay kolay da bu birliği bırakmayız. Sizin gayretiniz olmasaydı çocuklarla bu bağı kuramazdık, bu mesafeyi kat edemezdik. Hepimiz çok yorulduk, zorlandık ve okulu çok özledik. Okullarımıza sınıflarımıza sağlıkla kavuştuğumuzda, birbirimizin gözünün içine yeniden baktığımızda, eminim ki zorlandığımızı unutacak, bugünleri de güzel hatıralarla anacağız. O günlere bir an önce erişmek dileğiyle tüm öğretmen arkadaşlarım adına, öğrencilerimize ve velilerimize, çocuklarımıza destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyor, iyi tatiller diliyorum."
 
Bakan Selçuk'un annelere özel teşekkürü vardı. Kendi kaleme aldığı mektubunun yanında pembe karanfillerle bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.  "Değerli Annelerimiz, ne kadar yorgun olduğunuzu biliyorum. İşe, eve yetişirken bir de çocuğunuzun uzaktan eğitim sorumluluğunu üstlenmek hiç kolay olmadı. Çabanıza, emeğinize ve desteğinize şahidiz ve gönülden teşekkür ederiz." İfadelerini kullandığı mektubuna "Gönül isterdi ki bu çiçekleri her birinize ayrı ayrı takdim edeyim... Sağlık ve huzur  dileklerimle..." notunu ekledi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.