Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Sistemi Öğrenci ve Veli Girişleri  


Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Sistemi Öğrenci ve Veli Girişleri



    Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Sistemi ile Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı tüm kurumlar (okul öncesi eğitim kurumları, ilkokullar, ortaokullar ve yatılı bölge ortaokulları) ile imam hatip ortaokullarının belirlenen minimum yeterliliklere  erişmesi hedeflenmektedir.  Nihai amacımız ise kurumlarımızdaki bu yeterlilikleri ölçüt alarak güçlü ve zayıf yönlerimizi belirlemek, ihtiyaçlarımız doğrultusunda gerekli iyileştirici çalışmalarda bulunmak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve faydacı eğitim politikaları geliştirmektir.

 

    Okullarda çocuklarımıza sunulan eğitim hizmetlerinin niteliğinin doğru bir şekilde değerlendirilebilmesi için okul yöneticilerinin, öğretmenlerin, velilerin ve çocukların sistemi kullanarak görüşlerini içtenlikle ve doğru olarak yansıtmaları sistemin amacına ulaşması bakımından önem arz etmektedir. Kurumlarda eğitim niteliğinin geliştirilmesi ancak sistemin tüm paydaşlarının özverili çalışması ile mümkün olacaktır.

 

    Sistemde yer alan algısal yarar anketleri okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumlarının yöneticileri, öğretmen, veli ve öğrencileri (okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri hariç) tarafından 9 Nisan - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında doldurulacaktır.

(Veliler Veli TC ve Öğrenci No ile, öğrenciler ise Öğrenci TC ve Öğrenci No ile giriş yapacaktır.)

 

    Veli /Öğrenciler olarak kurumunuzu değerlendirmek için tıklayınız.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.